مشاوره حقوقی رایگان - حجر سفاهت

سلام وقت بخیر
آیا در قانون سفاهت ادواری داریم تاکید میکنم سفاهت ادواری نه جنون ادواری؟ چون دادگاه برای شخصی اینچنین حکم داده ( حجر محرز است با ماهیت سفاهت ادواری ) در صورتی که این حکم در دادگاه بدوی قطعی شده باشد تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده سفاهت ادواری ممکن نیست
ممکن است شخصی نسبت به برخی امور مالی سفیه باشد و نسبت به برخی امور مالی عاقلانه برخورد کند ولی سفیه ادواری به نظر ممکن نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون ، چیزی به عنوان سفاهت ادواری نداریم ولی توسط پزشکی قانونی ، مشخص خواهد شد