مشاوره حقوقی رایگان - دریافت معوقات رزمندگی بعد از اخراج

با سلام
درسال 62 به خدمت ارتش رفتم درطی پند سال خدمت در منطقه جنگی چندبار هم دچار سانحه شده ام و در سال 67 بخاطر پاره ای از مشکلات دیگر به محل خدمت نرفتم باعث اخراج شدنم شد و در زمان اخراج شدن درجه گروهبان یکمی داشتم با توجه به اینکه اشتغال ندارم وهیچ گونه حقوقی نه از ار تش ونه از بنیادشهید دریافت نکرده ام ، ایا میتوانم معوقات و حق ایثارگری و جانبازی بگیرم ؟ لطفا راهنمای کنید به کجا مراجعه کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید موضوع مورد نظر را از طریق ارگان های مربوطه پیگیری کنید.