مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از پارکینگ توسط مالکی که در محل ساکن نیست

با عرض سلام وخسته نباشید
بنده مالک یک واحد آپارتمان در یک مجتمع 4 واحدی هستم دو واحد از 4 واحد پارکینگ دارند واحد بنده پارکینگ ندارد مالک طبقه سوم که پارکینگ هم دارد واحدش را بدون پارکینگ اجاره داده وخودش در جای دیگری ساکن است ولی از پارکینگش استفاده میکند
با توجه به اینکه ایشان در این مجتمع ساکن نیستند وبا نظر به اینکه رفت و آمد افراد متفرقه به مشاعات ساختمان امنیت ساکنین را به خطر می اندازد آیا این مالک حق استفاده از پارکینگ را به این شکل دارد ؟ چندین بار هم در ساختمان سرقت (دوچرخه وکفش) اتفاق افتاده
با تشکر از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید
نامبرده اجازه پارک و ورود در ساختمان را ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ایشان مالک هست البته رفت و آمد ایشان نباید ایجاد مزاحمت باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مسلما ایشان حق رفت و آمد ندارند. می توانید شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد