مشاوره حقوقی رایگان - رفت و آمد مالک در ملک اجاره ای و پارکینگ

با سلام
در یک آپارتمان 15 واحدی ،مالک یکی از واحد ها،آپارتمان خود را بدون پارکینگ اجاره داده و خودروی مالک در پارکینگ قرار دارد
سوال:آیا مالک حق دارد مدام جهت بردن و آوردن خودروی خود از پارکینگ ،رفت و آمد کند؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر ایجاد مزاحمت کند خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مزاحمت ایجاد می‌کند خیر حقی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر در آن ساختمان سکونت دارند مانعی نیست

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با توجه به اینکه پارکینگ را اجاره نداده و در مالکیت خودش قرار دارد می تواند و مانعی نیست مگر اینکه اثبات شود رفت و آمد مزاحمت ایجاد می کند.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام فضای پارکینگ در مجموعه های بلوک آپارتمانی جز مشاعات است وبصرف تردد مالک یکی از واحدهای مجموعه بدون تصرف در پارکینگ های متعلق به غیر منع قانونی نداردموفق باشید