مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام و وقت بخیر
ببخشید یه سوال داشتم خدمت شما بزرگوار:
برای استفاده از بیمه بیکاری مگر حداقل 6 ماه سابقه بیمه کافی نیس، پس بر چه اساس در بعضی منابع ذکر شده که حداقل یکسال قرارداد کاری؟
با توجه به اینکه من در یک شرکت 9ماه سابقه کار دارم و هر 2 ماه یکبار قرار دادم تمدید می شد آیا می توانم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

بیمه بیکاری یکی از تعهدات این سازمان در قبال بیمه شدگان است تمام افرادی که حداقل ٦ ماه سابقه پرداخت حق بیمه در زمان اشتغال داشته باشند و مشمول قانون کار هستند و غیرارادی بیکار شده باشند می توانند از این مقرری استفاده کنند.