مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من 6 ماه هست نامزد هستم و به مشکل خوردیم. بنده راننده ترانزیت هستم و خارج از کشور کار میکنم آیا همسر میتواند من را ممنوع الخروج کند؟ و اینکه خودرو من شریکی میباشد و قسط بانک نیز دارد آیا میتواند توقیف اموال برای من بگیرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان ممنوع الخروجی وجود دارد
بله امکان توقیف کامیون وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر نامزد هستید خیر اما اگر عقد هستید جواب سوالات بلی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممنوع الخروجی ممکن است
و سهم شما را می تواند توقیف کند که شما نیز می توانید اعلام کنید به جهت اینکه وسیله امرار معاش شماست از مستثنیات دین محسوب می شود.