مشاوره حقوقی رایگان - سلام وقت بخیر، دخترم سه ماه دیگه سنش هیجده سال کامل میشه، برای گرفتن وام ازدواج گواهی رشد ؟

سلام، وقت بخیر، دخترم ازدواج کرده، متولد1382/03/24 است، الان برای گرفتن وام ازدواج اقدام کردم، ایراد گواهی رشد گرفتن،

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، از طریق دادگاه که به دفاتر خدمات قضایی مراجعه می کنید دادخواست صدور حکم مبنی بر گواهی رشد مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از سه ماه نیاز به گواهی رشد نیست