مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره ازدواج

سلام وقتتون بخیر. دختر من 27 سال دارد و نزدیک یکسال هست که با پسری اشنا شده و به تفاهم رسیده اند که با هم ازدواج کنند ولی پدر دختر مانع ازدواج میشود ایا خود دختر باید حکم رشد برای ازدواج بگیرد ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر باکره هستند دادخواست تجویز ازدواج بعلت مضایقه پدر به ضمیمه گواهی بکارت از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود حکم رشد برای بالای 18 سال نمی باشد . از طریق دادگاه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دختر باید دادخواست اجازه ازدواج به طرفیت پدر ، به دادگاه خانواده اقامه نماید و باید مهریه و تمام مشخصات پسر و نوع شغل و میزان درآمد
و میزان تحصیلات پسر به صورت کامل مشخص گردد . و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر می تواند دادخواست تجویز ازدواج بدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر اگر پدر اذن ازدواج نمی دهد دختر بایستی از طریق دادگاه تجویز ازدواج را با معرفی شخص مورد نظر از طریق دادگاه درخواست نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر اگر پدر اذن ازدواج نمی دهد دختر بایستی از طریق دادگاه تجویز ازدواج را با معرفی شخص مورد نظر از طریق دادگاه درخواست کند