مشاوره حقوقی رایگان - عفو موردی مواد مخدر یا توبه نامه

سلام بنده حدود 32ماه پیشبا 120کبلو تریاک ب جرم حمل و نگهداری دستگیر شدم با تسلیم به حکم به 12سال و120ملیون محکوم شدم.حدود شش ماه پیش در خاست عفو موردی دادم. هیچ خبری نشد هیچگونه سابقه ای ندارم ایا راهی برای تخفیف مجازاتم هست مثل توبه نامه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از گذشت یک سوم از مجازات میتوانید درخواست ازادی مشروط دهید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا میتوانید از نهادهای ارفاقی همچون ازادی مشروط. تعلیق مجازات

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با تحمل نصف مدت حبس می‌توان تقاضای آزادی مشروط کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای آزادی مشروع برای مجازات زیر 10 سال باید یک سوم را طی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تحمل یک سوم مجازات درخواست آزادی مشروط بدهید