مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص تصادف هنگام پارک دوبل

سلام
من هنگام پارک دوبل زمانی که نیمی از ماشین داخل پارک رفته بوده یک ماشین که با سرعت حرکت میکرده زده به گلگیر جلو ماشین و بعد هم به ماشین های پارک جلو تر برخورد کرده ! مقصر من بودم ؟ چون مامور این شکلی گفت

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

می توانید به نظریه اعتراض کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند:مقصر و میزان تقصیر را افسر تصادفات مشخص می‌کند و وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد تا به هیات کارشناسی ارجاع شود مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....