مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در خرید ملک

سلام
بند با یکی از اقوام میخواهیم زمینی بخریم و پول آن را نصف نصف پرداخت کنیم ولی تصمیم هردو ما این است سند به اسم یک نفر زده شود چون موقع فروش مشکلات خود را دارد و خریدار برای زمین (زمین شریکی) پیدا نمیشود و کارهای دفتری و سند املاک پرپیچ خم تر و هزینه بر و .... است
چطور میشود تضمین برای آن از طرف مقابل گرفت که سند به اسم آن زده شده بعدا زیر شراکت نزند
با تشکر

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

ازش وکالت نامه بلاعزل وبا اختیار فروش ملک به خود ، دریافت کنید