مشاوره حقوقی رایگان - دانشگاه

من خانمم به درس علاقه دارد و میگفت میخوام برم دانشگاه ولی من نمیزاشتم
الان بدون اجازه من رفته ثبت نام کرده و دو ترمه که دانشگاه میره و اختلاف تو خانواده ما افتاده و دوتا هم بچه داریم
ولی من اصلا دوست ندارم بره دانشگاه
الان چکار کنم
لطفا کمکم کنید
زنم میگه یا درس یا طلاق

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

تحصیل حق زن است اما اگر دلیل قانع کننده ایی دارید دادخواست منع ادامه تحصیل بدید تا داگاه رسیدگی کنه.هر چند زندگیتون دستخوش حوادث ناگوار میشود.اگر تحمل کند بهتر است