مشاوره حقوقی رایگان - تصرف کوچه

با سلام
1_ ساکنان کوچه ای هستم که حدودا بیش از 50 سال است به صورت کوچه بوده و‌ محل عبور و‌ مرور عامه مردم.
2_ در طرح تفصیلی مصوب شهر هم کوچه مذکور به همان صورت کوچه پیش بینی شده است.
3_ در ورودی کوچه ( محل بحث ) یعنی ورودی خیابان اصلی به کوچه، شهرداری جهت عبور و‌ مرور ورودی را به صورت پلکان تعبیه کرده است با این‌ وصف که دقیقا زیر پلکان ها تونلی با طول حدودا یک کیلومتر جهت هدایت سیلاب و ... از سال های گذشته حداقل 30 سال پیش احداث شده و موجود است.
الان ساکنان ‌محله درخواست تعمیر و اصلاح و بازسازی پله ها و ‌ ورودی کوچه رو دادن ( به علت تخریب پلکان ها ) شهرداری مدعیه نسبت به ورودی کوچه اختلاف مالکیت وجود داره و مالک درخواست جواز ساخت کرده و به عبارتی با صدور چنین جوازی و چنین ‌ادعایی کوچه بن بست خواهد شد.
سوال ؟ با این ‌اوصاف راهکار جهت جلوگیری از تضیع حقوق اهالی محله چی هست ؟؟؟ و آیا عملا امکان تصرف وجود دارد ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

فقط ممنون میشم جواب مستدل و قاطع باشه
توضیحا اینکه در ذیل درخواست اهالی محله شهردار از واحد شهر سازی در خصوص وضعیت کوچه استعلام خودسته و واحد شهر سازی در ذیل پاراف شهردار نوشته که معبر در نقشه تفصیلی مصوب به صورت کوچه است و نسبت به احداث کوچه اقدام گردد .

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

به ادعای مالک کوچه رسیده گی شده و و مدارک و مستندات وی مورد بررسی قرار میگیره اگر مدارک مالکیت داشته باشد باید ارائه بده اونوقت ، ادعاش پذیرفته میشه . شما نیز می توانید مدارک و شهود و دلایل خودرا به ارائه بدین . 09126398085