مشاوره حقوقی رایگان - بیمه دانش آموزی

با سلام من حدودا سال 95 در مدرسه کتفم در رفتگی پیدا کرد بعد من مجبور شدم برم بیمارستان و اون موقع من اصلا به این فکر نیفتادم که از بیمه دانش آموزیم استفاده کنم آیا الان راهی هست که بتوان ورود کرد و خسارت بگیرم؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

اخذ دیه بستگی به ارائه مدارک و مستندات پزشکی و یا پزشکی قانونی است اگر مدارک پزشکی دارید جهت طرح شکایت برای اخذ دیه تماس بگیرید 09126398085