مشاوره حقوقی رایگان - اخذ رضايت شخصی از ولی بيمار بدحال

سلام
من پرستار بخش نوزادان هستم. بارها پيش آمده كه نوزادان بدحالی در بخش ما بستری شده اند كه نيازمند بستری شدن در مركز درمانی مجهزتری هستند. در بيشتر مواقع هيچ بيمارستاني پذيرش نميدهد و خانواده ها اصرار دارند كه خودشان با آمبولانس خصوصی بيمار خود را منتقل كنند. كه در اين مواقع بيمار بعد از اخذ رضايت از ولی به بيمارستان مجهزتر و با آمبولانس منتقل ميشود. اگر در حين انتقال يه در زمان رسيدن بيمار به بيمارستان مقصد مشكلی برای بيمار به وجود بيايد آيا ما مقصر هستيم؟
و يا اينكه اگر ما به هيچ عنوان اجازه ی انتقال بيمار با آمبولانس خصوصی را به ولی بيمار ندهيم و بيمار در بخش ما فوت كند آيا باز هم ما مقصر هستيم؟
با تشكر

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

شما باید ضوابط و مقررات علمی و فنی مربوط به حرفه خودرا رعایت نمایید تا بتوانید در صورت بروز مشکل، تبرئه شوید اگر شکایتی علیه شما مطرح شده جهت بررسی بیشتر تماس بگیرید 09126398085