مشاوره حقوقی رایگان - شورای حل اختلاف

سلام خسته نباشیدمن خودم برای طلاق اقدام کردم الان پرونده من به شورا رفته من تو شورا دوجلسه حضورپیدانکردم این دفعه ی سوم هستش که بهم پیام میادالان دیگه نمیخام طلاق بگیرم فعلن پشیمون شدم ازطلاق بایدچیکارکنم پرونده روچه جوری مختومه کنم برم شورابگم پشیمون شدم یابه دفترخدمات قضایی برم یاصبرکنم پرونده بره دادگاه برم اونجابگم لطفن ی راهنمایی کنین ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به شورا مراجعه و اعلام استرداد دادخواست نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست را استرداد مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به شورا مراجعه و اعلام استرداد دادخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست استرداد دادخواست بدهید.