مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن دادخواست طلاق

چطور میتونم دادخواست طلاق که اینترنتی ثبت کردم پس بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لایحه‌ای تحت عنوان استرداد دادخواست را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید اما لازمه این اقدام این است که دادخواست به شعبه ارجاع داده شده باشد و قبل از ارجاع نمی‌توانید لایحه استرداد دادخواست را به ثبت برسانید.

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

بعد از ارجاع پرونده به شعبه لایحه استرداد تقدیم شعبه فرمائید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به شعبه ارجاع نشده ودرخواست برکشت به دفتر خد مات قضایی نماییدو درغیر ایتصورت به شعبه مراجعه ودرخواست استرداد نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست استرداد دادخواست بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی لایحه تخصصی اقدام نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

پس از تعیین شعبه به آن شعبه لایحه استرداد بزنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

لایحه دهید بابت استرداد دادخواست از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
پس از تعیین شعبه، می توانید خطاب به آن مرجع لایحه استرداد دادخواست بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

منظور شما از اینترنتی مشخص نیست ما دادخواست اینترنتی نداریم دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی داریم زمانی که ارجاع شد به شعبه حضوری به شعبه مراجعه کنید و بگید میخوام طرح دعوی که شده را پس بگیرم

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، از طریق ارسال لایحه استرداد دادخواست بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید صبر کنی تا شعبه اش مشخص شود بعد درخواست استرداد دادخواست بدهی

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه بزنید و تقاضای استرداد دادخواست کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

لایحه استرداد دادخواست خود را به دادگاه رسیدگی کننده از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم نمایید