مشاوره حقوقی رایگان - شرايط قطع مستمری

سلام وقتتون بخیر من ی زن تنهام کسی ندارم حمایتم کنه خودم سر کار میرم خونه مستاجری زندگی می کنم من تازه درسم تموم شد من مددکارم گفتند که مستمری قراره قطع بشه. این قطع مستمری چه شرایطی داره؟ به من پیشنهاد کار دادن چون من به صاحب کارم بدهکارم ازشون قرض کردم نمیتونم از کارم بیام بیرون باید کار کنم تا تصفیه بشه اگه میشه این شرایط قطع مستمری رو برام توضیح بدید. ی خواهر مریض دارم پیوند کبد شدن ایشون. خرج دارو و اجاره واقعا برام سخته

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تجرد و عدم اشتغال از موجبات برقراری مستمر ی می باشد برای خواهرتان اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما شاغل باشید و مشغول به کار بشوید مستمری قطع خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود فاقد شغل و مجرد بودن از شرایط دریافت مستمری است