مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مرد ایرانی با زن خارجی دارای کارت آمایش

سلام وقت بخیر. سوالم این هست که خانم مهاجر اهل افغانستان هستند (متولد ایران) و کارت آمایش دارند. امکان ثبت ازدواج با مرد ایرانی همراه با کارت آمایش هست یا فقط در صورت داشتن پاسپورت ازدواج ثبت خواهد شد؟و اگر ازدواج ثبت میشه امکان گرفتن وام ازدواج برای مرد ایرانی هست یا نه؟ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سفارت و امور اتباع باید موضوع را پیگیری کنید بعد از ثبت ازدواج زوجه می تواند شناسنامه ایرانی بگیرد و امکان اخذ وام ازدواج نیز وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله امکانپذیر است از طریق سفارت و امور اتباع باید موضوع را پیگیری کنید