مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شهود

سلام
من از همسرم شکایت کیفری مبنی بر توهین و فحاشی کردم و شهود هم در دادگاه اومدن و گفتن خودش خونه رو به عادت همیشگی ترک کرده و بعدش هم توهین و فحاشی کرده نسبت به من و خانواده ام
حالا هم درخواست نفقه ش به خاطر دلایل قانونی اینجانب که همگی طبق اسناد رسمی قابل اثبات هستن رد شد که دوباره رفته تجدید نظر داده و دادگاه هم درخواست احضار شهود از من کرده
حالا شهود من دیگه اینجا نیستن و رفتن یه استان دیگه ساکن شدن
آیا میتونم به جای بردن شهود به دادگاه ؛ صورتجلسه ای که در حضور همسرم بوده و همون شهود هم عنوان کردن که همسرم خودش خونه رو ترک کرده و بعد هم توهین و فحاشی کرده و در مدت زناشویی این رفتار رو چندین مرتبه تکرار کرده ؛؛رو ارائه بدم؟

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، شهود جدید ببرید. در ضمن حتما صورتجلسه مذکور رو ارائه نمایید.