مشاوره حقوقی رایگان - جنبه عمومی جرم

سلام
در پرونده فوتی کارگر ساختمانی 20٪ مقصر شناخته شده ام ، شاکی خصوصی رضایت داده ولی ابلاغیه دادسرا مبنی بر جنبه عمومی صادر شده است ،
طرح سوال : حکم صادره از سمت دادگاه در نهایت چیست ( جریمه نقدی یا زندان ؟ ) و چگونه محاسبه می گردد ؟ و آیا زندان قابل خرید می باشد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به موضوع دارد لکن اصولا جزای نقدی است

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، با توجه به رضایت شاکی خصوصی و همچنین غیر عمدی بودن موضوع و میزان تقصیر شما زندانی نمی شوید