مشاوره حقوقی رایگان - اخلال در نظم و آسایش عمومی

سلام و عرض ادب
من در یک داروخانه درگیر شدم و صاحب داروخانه از من شکایت کرده
اتهامات من تخریب و ورود غیر مجاز و اخلال در نظم و اسایش عمومی و ابروریزی هست.
خواستم بدونم با رضایت شاکی پرونده بسته میشه؟یا جنبه عمومی هم داره و در صورت رضایت باز هم امکان مجازات هست؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

تخریب جنبه خصوصی دارد و با رضایت شاکی قرار موقوفه تعقیب صادر می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
این جرایم قایل گذشت هستند و بعد از گذشت محزات ندار ند . البته اخلال در نظم شرایطی دارد که مورد شما را شامل نمی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با گذشت مختومه می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر ، جرم اخلال در نظم ، دارای جنبه عمومی میباشد و حتی در صورت رضایت شاکی ، باز هم دارای مجازات میباشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بعضی از جرایم جنبه خصوصی دارندوبارضایت شاکی خصوصی پرونده بسته میشودمثل تخریب ولی اخلال در نظم جنبه عمومی دارد در صورت رضایت شاکی باز هم دارای مجازات می باشد در صورت نیاز به راهنمایی کاملتر می توانید از طریق دادراه تماس بگیرید