مشاوره حقوقی رایگان - بیماری اعصاب و روان حین خدمت سربازی

سلام.
بنده سال 1384 حین خدمت زمانی که نزدیک یکسال از خدمتم میگذشت به بماری اعصاب و روان از نوع حاد دچار شدم و در بیمارستان ارتش بستری شدم و چندین بار به من شوک زدند و پزشکان من را از ادامه خدمت معاف کردند و گفتن که نیاز به ادامه ی درمان دارد ..
ایا بنده شامل جانبازی، ایثارگری یا مزایای حقوقی میشوم یا خیر؟

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، در صورت اینکه این عارضه در حین خدمت دچار شده باشید و خدمت سربازی باعث شده باشد که شما به این عارضه دچار شوید به نظر ادعای شما بایستی پذیرش شود در هر صورت موضوع از طریق کمیسیون مورد بازبینی قرار می گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

جانبازی برای نقض عضو است اما درخواست دهید تا بررسی شود