مشاوره حقوقی رایگان - سلام من حین خدمت بیماری روانی گرفتم

سلام من حین خدمت بیماری روانی گرفتم بهم کارت پاپان خدمت میدن یا معاف عصاب و روان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است
نظر کمیسیون مربوطه حائز اهمیت است...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خدمت شما تمام شده باشد کارت معافیت صادر می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر به این علت معاف شویم معافیت پزشکی داده میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلاج و وقت بخیر چون در حین خدمت هستید از طریق بهداری ارگان مربوطه اقدام کنید و سپس معرفی میشوید به بیمارستان برای معاینات بیشتر و در نهایت کمیسیون پزشکی است که مشخص کننده رای نهایی است هرچند قابلیت اعتراض نیز برای شما وجود دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بستگی به شرایط و معاینات پزشکی شما دارد جواب قطعی نمی توان داد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام، تشخیص کمیسیون پزشکی یگان مربوطه ملاک عمل است .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

معافیت های پزشکی از جمله معافیت هایی هستند که افراد زیادی جهت دریافت آن اقدام می کنند

از جمله مهم ترین این معافیت ها، معافیت بیماری های اعصاب و روان است که بسیار رایج است.

طبق بند 33 سازمان نظام وظیفه، افرادی که مبتلا یه بیماری های اعصاب و روان هستند

از خدمت سربازی معاف خواهند شد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تفاضای تشکیل کمیسیون پزشکی نمایید ملاک نظریه کمیسیون است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کمیسیون مربوطه پیگیری کنید تا بررسی شود

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بستگی به نوع بیماری و شدت آن دارد که در گزارش پزشکی شما ذکر شده است. در صورتی که پزشک شما شما را برای خدمت داداشته باشد، با کارت پاپان خدمت می‌دهید. در صورتی که پزشک شما شما را معاف عصبی-روانی دانسته باشد، معافیت عصبی-روانی دریافت می‌کنید. برای اطلاعات بیشتر، به محل ماموریت خدمت خود مراجعه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع بایستی از طریق کمیسیون پزشکی احراز شود و در صورتی که از کمیسیون مذکور احراز شود برای ادامه خدمت معاف خواهید شد.