مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام وقت بخیر خدا قوت. راستش من 34 سن دارم و حدود 4 سال هست که ازدواج کردم و خانومم الان 40 سالشه و از ازدواج اولش 2 فرزند که دختر الان 18 سال و پسرش 20 سالش هست. تویه این 4 سال من از این بچه ها نگهداری کردم و الان دیگه در توانم نیست که بتونم بچه هارو نگهداری کنم از هر نظر. مثال من حتی دیگه از زندگی زناشویی از قبیل سکس نیز زدم و خوردو خوراک پوشاک و بیماری و و ... من کارگری هستم که 1700 حقوق میگیرم. به خانومم گفتم که بچه هارو به پدرشون بسپار یا یه فکری در موردشون انجام بده ولی در نهایت میگه که طلاق توافقی بگیریم. خواستم بدونم چیکار کنم. من 4 سال جوونیمو گذاشتم زحمت کشیدم و به همین راحتی نمیخوام زندگیمو از دست بدم. من و خانومم هیچ مشکلی باهم نداریم فقط من دیگه نمیتونم با بچه ها زندگی کنم. من از همه چیم زدم از مسافرت از خوشی از لباسم و اینکه با وجود این بچه ها من نمیتونم اقدام به بچه دار شدن کنم. راهنماییم کنید یک دنیا ممنونتون میشم

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام.. این مشکل را باید با خانومت حل کنی... چون از اول نباید قبول میکردی