مشاوره حقوقی رایگان - کسر زمین از نسق زراعی غیر

باسلام
معمولا در بعضی از مناطق متعارف است که اشخاص زمینی را احیا میکنند ولی برای ثبت آن و صدور سند مالکیت از نسق زراعی شخص ثالث استفاده نموده و وانمود میکنند که مربوط به سند زراعی می باشد .حالا سوال ، پس از صدور سند مالکیت به این روش ،صاحب نسق زراعی مدعی مالکیت زمین می شود به استناد اینکه زمین از نسق زراعی وی کسر شده است درچنین حالتی آیا :1- مالک زمین می تواند دادخواست ابطال نسق زراعی را بخواهد ؟ 2-می تواند دادخواست احراز مالکیت تقدیم کند نتیجه بخش خواهد بود؟ 3- بهترین راه حل چیست؟
با سپاس

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، بله می توانند در هر صورت نتیجه نهایی با دادگاه است و برای دریافت بهترین راه حل حضورا با وکیل دادگستری مشورت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با احدی از همکاران سایت ارتباط تلفنی برقرار نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر در این مورد اصولا سند قابل ابطال نیست
خیر در صورت اقامه دادخواست اثبات مالکیت ، قابل دفاع توسط شما خواهد بود
و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید