مشاوره حقوقی رایگان - سابقه سکونت دارم

سلام وقت بخیر ،سابقه سکونت چگونه بدست بیارم من مستاجر هستم و از سال 92 که ازدواج کردیم در پاکدشت ساکن هستیم ،باید چطوری اینو وارد سامانه مسکن ملی کنم ،چون قرار دادها رو که نگه نداشتم ،و فقط بیمه سلامت دارم .
نمیدونم قسمت سابقه سکونت رو چگونه پر کنم ؟لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید اعلام نمایید که در این شهر مستاجر بوده اید و قرارداد اجاره را ارائه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد های اجاره کد رهگیری داشته از اتحادیه می توانید پرینت قرارداد های اجاره را بگیرید و ارائه دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از زریق بنگاه اقدام به اخذ قراردادها کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

همان اجاره نامه‌هایی که در دسترس هست رو می توانید بارگذاری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از بنگاه یک نسخه بگیرید یا استشهادیه محلی با گواهی امضاء بیمه هم بارگذاری کنید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانید کپی قرار دادها رو از دفتر املاک تهیه نماایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از بنگاههایی که قرارداداجاره نوشته اید تقاضای کپی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با استشهادیه و یا مراجعه به بنگاه املاک قرارداد خود را دریافت و بارگزاری نمایید