مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست کیفری بعد از رد دادخواست حقوقی یک موضوع

احتراما
یک نفر ابتداعا 4 اتهام کیفری برعلیه من دادخواست دادند وهر 4 اتهام منع تعقیب صادر شد در محاکم کیفری قطعی گردید.
شاکی همان اتهامات را بطور جداگانه در دادگاه‌های حقوقی مطرح کردند که باز هم همه ادعاهای شاکی مردود شدند
سوال. آیا باز هم میتواند تقاضای تجویز تعقیب مجدد برای همان اتهامات بدهد. (که در دادگاه ای حقوقی هم رای صادر شده) صرفا عنوان مدرک جدید؟ که البته مدرک جدیدشان دو شاهد دروغین هست

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. بسته به رای قبلی دادگاه حقوقی داره که قرار بوده یا حکم.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر از لحاظ کیفری با همان عنوان مجرمانه که منع تعقیب خورده شکایت کند خیر
اما اگر از لحاظ حقوقی بخواهد طرح دعوا کند باید رای قبلی را دید آیا حکم بوده یا قرار