مشاوره حقوقی رایگان - زنان سرپرست خانوار

من کارمند آموزش و پرورش هستم،همسرم بیمار هستند،برای سرپرست خانوار شدن به کجا باید مراجعه کنم.منطورم اولین اقدام هست.
به آموزش و پرورش مراجعه کردم،گفتن به مراجع قضایی مراجعه کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف بیماری همسر شما دلیل بر آن نیست که سرپرست خانوار به نام شما صادر گردد مگر این که همسر شما توانایی های مالی و غیر مالی خود را از دست داده باشد که از این حیث می توانید به عنوان قیم معرفی نمایید