مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه و صدور حکم جلب

سلام
من هر چهار ماه یک سکه بابت مهریه خود می گرفتم، و آخرین را در تیرماه سال 97 گرفتم در آبان و اسفند ماه همسر سابقم باید پرداخت می کرد که اینکار را نکرد و در آذرماه 97 تقاضای تعدیل در تقسیط مهریه نمود و در دی ماه 97حکم جلب بابت یک سکه صادر شد و بنده نتوانستم او را جلب کنم و متواری بود.
در تاریخ 27 اسفند97 رای صادر و هر شش ماه یک عدد شد و اعتراض زده و در مورخ 28 فروردین امسال 98 به تجدیدنظر رفته و هنوز رای قطعی نشده است.
قبل از عید مراجعه کردم برای تمدید حکم جلب که گفتند بعد از عید برم و و ایام عید جلب به کسی نمی دهند. حال میخواستم ببینم برای سکه های معوقه جلب صادر خواهد شد.
ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله از اجرای احکام سوال شود.