مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه

سلام
همسرم تو یک شهر دیگه هست و من تو یک شهر دیگه ومن مهریه اجرا گذاشتم و ایشون هیچکدوم از جلسات رو نیومده و قاضی هم حکم داده که باید مهریه منو بده مبلغ80 میلیونه من هیچ اطلاعی از همسرم ندارم ک کجاست فقط ادرس خونه پدرش و شمارشو دارم. ایا میتونم جلب ایشونو بگیرم؟؟ تکلیف من چی میشه؟ اگر همسرم بگه ندارم بدم وثابت کنه ک نداره چی میشه؟ یا اگه نتونم پیداش کنم و بره شهر دیگه چی؟
خیلی ممنون میشم ازتون

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اموالش توقیف می‌شود در صورتی که هیچ اموالی نداشته باشد می‌تواند دادخواست اعسار و سپس تقسیط دهد و در صورت عدم امکان آن زندان

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگرمالی از ایشان میشناسید می توانید توقیف کنید اگر ندارد می تواند اعسار دهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگرمالی از ایشان میشناسید می توانید توقیف کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید درخواست حکم جلب محکوم و توقیف اموال را نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست توقیف اموال بدهید اگر مالی شناسایی نشد درخواست جلب بدهید.