مشاوره حقوقی رایگان - ترک نفقه فرزند!

عرض سلام و خسته نباشید..
من و همسرم 3سال است جدا از هم زندگی میکنیم و زنم خانه را ترک کرده و عدم تمکین هم دارم،هنوز طلاق نگرفتیم، واینکه ایشان برای اولین بار یک هفته قبل نفقه فرزند 6سالمان را در شورای حل اختلاف شکایت کردند، ک به دلیل اختلاف در پرداخت نفقه پرونده ب کارشناس ارائه شد، حالا وکیل ایشان یک شکایت دیگر در شعبه دیگر حل اختلاف با عنوان ترک نفقه (کیفری) از بنده شکایت کردند!
ایا همسرم می تواند چنین شکایت کیفری علیه بنده بابت نفقه فرزند انجام دهند در صورتیکه حکمی یا داخواستی یا الزامی در پرداخت نفقه فرزند قبل از ارائه دادخواستشان نداشتم!؟ و بخاطر پرداخت مهریه 114عدد هیچ مال و سرمایه ای هم نداشتم ولی اخلاقا در این مدت اختلاف، 4میلیون تومان ب حساب زنم بابت نفقه فرزند ب صورت متناوب زدم( اجرت المثل و...رو گرفته بود)
ایا شکایت کیفری ایشان ب جایی می رسد؟ در صورتیکه با پرداخت نفقه مشکلی ندارم
پرونده ب دادیاری ارجاع شده است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است دادخواست حقوقی دهید
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

یک وکیل

سلام در صورت تمکن مالی و عدم پرداخت نفقه جرم محسوب میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله امکان دارد
و در دادگاه محکوم خواهید شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نفقه باید پرداخت شود می توانید مطالبه نمایید