مشاوره حقوقی رایگان - مناطق جنگی

فرق مناطق جنگی و عملیاتی چیست و پیرانشهر جز کدام دسته است؟

پاسخ ها :

مناطق جنگی مناطق عملیاتی

سوالات مرتبط

پادگان شهید منتظری
پادگان شهید منتظری کرمانشاه در سال 64 جز مناطق جنگی هست یا نه برای کارت ایثاری معلق مونده...
خدمت سربازی
باسلام خدمت سربازی سال 1378رفتم تا1380 درمنطقه مرزی آذربایجان‌غربی آیا جزو مناطق جنگی محسوب می شود جدیدا تصویب شده که مناطق جنگی محسوب می شود وسختی کار است...
مناطق جنگی
سلام پدرم در هشت سال جنگ در مناطق جنگی کارمند علوم پزشکی بوده آیا طبق قانون جدید ایثار گر محسوب می‌شود یعنی سه چهارم بهش تعلق میگرد قانون دراین رابطه چه توضیح داده است باتشکر از شما...
درخصوص شرایط ایثارگری
با سلام و احترام آیا مدت زمان زمان خدمت سربازی از سال 72 الی 74 در مرکز آموزش شهر کرمانشاه با توجه به اینکه در سال 97 شهر کرمانشاه جزء مناطق جنگی معرفی شد شامل شرایط ایثارگری میگردد یا خیر لطفا راهنم...
آیا بندر دیلم بوشهر در دوران دفاع مقدس منطقه جنگی بوده است
با سلام خسته نباشید پدر بنده از سال 1361تا سال1363 در بندر دیلم بوشهر خدمت سربازی کرده است آیا بندر دیلم جز مناطق جنگی است؟...