مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح تدلیس

بنده قبلا از اقای تجاوز به عنف شکایت کردم قاضی منو فرستاد پزشکی قانونی و پرده بکارت سالم بود و اون اقا به رابطه نامشروع یک میلیون جریمه شد و الان 6 سال ازدواج کردم و بچه دارم همسرم متوجه شده و رفته فسخ نکاح تدلیس داده جلسه اول دادگاه تدلیس شروع شد قاضی از من پرسید اعترافات خودت در پرونده ای که شکایت کردی هست میخواستم و جلسه دوم مونده ؟ میخواستم بپرسم ایا قاضی به سالم بودن بکارت من که از پزشکی قانونی دارم توجه میکنه ؟ یا به اعترافات خودم در پرونده؟ نکاح فسخ میشه یا نمیشه؟

پاسخ ها :

سودا سلطان سنجری

سرکار خانم سودا سلطان سنجری :

بستگی به نوع دفاع داره ولی چون فسخ فوری و ایشون از اون حقشون استفاده نکردن میشه به نفعتان حکم گرفت