مشاوره حقوقی رایگان - دعوای تقابل

ایا در شکایت توهین و تهدید و افترا میتوان شکایت تقابل کلاهبرداری نمود؟

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، دعوای تقابل معمولا در امور حقوقی رواج و معمول است منتها شما شکایت علیحده ای به همین مضمون که فرمایش کردید مطرح کنید و از دادسرا بخواهید که پرونده ها را تجميع کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر نمی‌توان چون تقابل در دعوای حقوقی است راه حل دیگری وجود دارد

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

دعوای تقابل برای دعاوی حقوقی است . کشایت کلاهبرداری م

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جدا هر شکایتی داشته باشید می توانید به مراجعه به دفتر خدمات قضایی ثبت کنید اگر مرتبط باشه در یک شعبه رسیدگی می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شکایت می توان نمود ولی کم دلایل وجود نداشته باشد برائت حاصل خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید جداگانه اقامه دعوا کلاهبرداری را مطرح نمایید
و دعوای تقابل مختص دعاوی حقوقی
است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نمی‌توان تقابل در دعوای حقوقی است باید جدا اقدام به شکایت کنید