مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

باجناقم
به من زنگ زد فحش وتهدیدم کرد من هم بهش فحش دادم خط تلفنی که به من زنگ زده به نام خواهرش هست من از او شکایت کردم به جرم تهدید و مزاحمت تلفنی به نظر شما اون هم میتونه شکایت کند وآیا نتیجه شکایت من چی میشود؟ ممنون پاسخ بدید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله هر شخصی می‌تواند با داشتن دلایل و مستندات شکایت نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر صرفا از طریق تلفن بوده است و پیام نبوده است بعید است به نتیجه مطلوب برسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر یکبار تماس گرفته و صحبت کرده باشید مزاحمت تلفنی محسوب نمی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله و قاضیربر اساس ادله و سایر دلایل حکم میدهد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
بله و نتیجه به دلایل و مستندات قانونی بستگی دارد .
موفق باشید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام ممکن است
قابل پیش بینی نیسا

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر شما نیز فحاشی کرده‌اید او نیز می‌تواند از شما شکایت نماید به هر حال تشخیص موضوع با قاضی رسیدگی کننده می‌باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات هر ادعا به عهده مدعی است و چنانچه فقط مکالمه تلفنی باشد امکان محکومیت بسیار کم خواهد بود.