مشاوره حقوقی رایگان - هدایای دوران دوستی

سلام
من با یه آقایی دوست بودم که واقعا خیلی مودی بود و هرروز حرفای با روز قبلش فرق میکرد. ایشون به حرف دوستشون رابطه شون رو با من تموم کردن و رفتن ازدواج کردن.توی دوران عقدشون همچنان مزاحم من میشد میومد در محل کارم فقط میگفت میخوام باهات حرف بزنم و هر بارم حرف خاصی برای گفتن نداشت
توی این دو سالی که ایشون ازدواج کردن اوایل بابت کاری که با بنده کردن افسردگی گرفتم و بیشتر حس میکنم از روی عذاب وجدان باز میومد سمتم . هربار میگفت من عاشق توام دوستت دارم من عاشق زنم نیستم همه جا تورو کنارم حس میکنم تو قبول کن میرم طلاق میدم زنمو میام خواستگاریت.من بخاطر همسرشون چنین کاری نکردم که زندگیه یه دختر دیگه از هم بپاشه.بعد از این که قبول نکردم این آقا به مناسبت های مختلف برای من هدیه میگرفت و هر بارم بعدش میگفت پس بده.
این اواخر ایشون گفتن به خاطر تمام بدی هایی که در حقم کرده و برای خوشحال کردن من و بار آخری که درگیر شدیم و گوشیم توی اون درگیری خراب شد گفت برات میخوام گوشی بخرم. خرید فاکتور هم به نام خودم زد .
فرداش گفت پشیمون شدم حق زن و بچم بوده.من واقعا نمیدونم چکار کنم با این اقا.هربار یه داستانی درست میکنه برای نزدیک شدن و حرف زدن با من. با این آقا 3/4 ماه دوست بودم که بعدش ازدواج کردن.باید پس بدم ؟ میتونه کاری کنه حالا از راه قانونی یا هرچیزی؟
40 میلیون پول گوشی بوده و یک بار هم خودشون پول زدن. و هدایای مختلف .که دقیقا بعدش هم اظهار پشیمونی کردن که من پشیمون شدم که این کارو کردم.انگار هدفی پشتش داشته که بهش نرسیده
ممنون میشم راهنماییم کنید
البته ناگفته نماند هیچ کدوم از هدایا به خواسته بنده نبودن همرو خودش میگرفت یا میفرستاد در خونه یا جلومو میگرفت و میگفت بذار دلم اروم بشه. بعدش که میدید باز بی محلی میکنم میگفت هدیه هارو پس بیار.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید هبه بودن اثبات شود وگرنه مبالغ قابل وصول است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ارتباط خود را با ایشان قطع نمایی.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در صورت طرح دعوا قابل استرداد است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در خصوص مزاحمت های ایشان می‌توانید شکایت نمایید و اصولاً استرداد هدایای قابل پذیرش است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود که هدیه بوده و هنوز موجود هستند از طریق دادگاه قابل استرداد است