مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هدایای دوران دوستی

باسلام
طی مدت چند سال با پسری در ارتباط بودم،از اول گفته بودم که قصدم ازدواج نیست،طی این مدت مبالغی به حسابم واریز کرده بود(نه به عنوان قرض)و طلا گرفته بود فاکتور هم به نام خودم که طلاهارو فروختم و الان موجود نیست،دست نوشته و امضا و اثر انگشت هم داده که طلا و پول ها رو طبق این ضمانت نامه هیچوقت پس نمیگیرم،مدتی هست جدا شدیم و من دارم نامزدی میکنم،میخواد پول هارو پس بگیرد
آیا طبق نوشته ای که به من داده میتواند اقدام به پس گرفتن یا شکایت کردن کند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ چرا که حق رجوع از خود ساقط نموده است‌.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دارا شدن شما بدون جهت بوده و مستلزم استرداد کلیه اموال ایشان هستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

بستگی دارد
شما باید اثبات نمایید که طلاها و وسایل را فروخته اید یا به دیگری انتقال داده اید و ...