مشاوره حقوقی رایگان - تهدید فرستادن عکس به پدر و مادر

سلام من یه 5ماه هست که با پسری هستم با ایشون رابطه جنسی داشتم با رضایت خودم و از رابطمون هم فیلم دارد که مشخصه من در اون رضایت دارم
کلی هم عکس های لختی از من دارد که آنها رو هم با رضایت خودم دادم
اما جدیدا تهدید میکند که عکسهایت را برای پدرت میفرستم (هیچوقت به تهدید عمومی عکسهام نکرده) یا براش توضیح میدم که ما باهم هستیم
آیا میتونم از او شکایتی بکنم برای تهدید به اینکه عکسامو می‌فرسته برای پدر و مادرم؟
حکمش چیه؟

اگر او فیلم را نشون بده بفهمند ما باهم با رضایت همدیگه رابطه جنسی داشتیم حکم جفتمون چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات شما امکان شکایت با عنوان تهدید وجود ندارد.
اگر در دادگاه ثابت بشه به مجازات شلاق محکوم خواهید شد.

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. دو راه دارید ک راه اول را توصیه نمیکنم. یا اینکه به هرچی اون مردک می‌گوید گوش بدهید. که درست نیست.
یا اینکه شکایت کنید.
باید در دفتر خدمات قضایی ثنا باز کنید و سپس از اون شکایت کنید. از شلاق نترسید. شلاق را هم می‌شود کم کرد یا تعلیق کرد. به اون پسر با جدیت بگید که شکایت میکنید. البته اگر جا و مکان ثابتی داشته باشد بهتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید تا کاملا راهنمایی شوید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

نمی تواند شکایت کند زیرا روابط نامشروع است چراکه برای هرد‌وی شما مجازات تعیین می گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تهدید و انتشار عکسهای خصوصی جرم و قابل مجازات می باشد
شلاق

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
تهدید و انتشار عکسهای خصوصی جرم و قابل مجازات می باشد
شلاق و حبس در پی دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

این تهدید مجازات سنگینی دارد و بله می توانید شکایت نمایید اما بهتر است قبلش اقدامی دیگری جز شکایت انجام دهید

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

سلام امکان شکایت از طرف مقابل را دارید اما خودتون هم محکوم میشوید . در صورت ناچاری شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

موضوع شما از جهات مختلف قابل بررسی است
و ممکن است برای خود شما هم مشکل قضایی ایجاد بشود
پس باید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید به اتهام تهدید به انتشار عکسهای خصوصی شکایت نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تهدید و انتشار عکسهای خصوصی جرم و قابل مجازات می باشد اما شمه هم مجرمید و محکوم به شلاق میشوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید بابت تهدید شکایت کنید. با سند و مدرک مجازاتش حبس و شلاق است.رابطه نامشروع مادون زنا تا 99 ضربه شلاق مجازاتش است.