مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن مادر به فرزند

سلام من 16 سالمه
و از 15 سالگی تو خونه زندانیم و هم پدر هم مادر منو کتک میزنن یعنی یک ساله من دارم کتک میخورم و دیگ بریدم نه تفریحی نه چیزی و مجبورم میکنن درس بخونم
و بخاطر این موضوع اینقدر منو کتک میزنن که همه ی جای بدنم کبود میشه و بدنم گر میگیره و یه روز مهربونه یه روز یه نفر دیگ میشه که نمیشناسمش
نمیدونم چیکار کنم به بقیه هم که میگم مامانم یه جوری مهربون رفتار میکنه که همه چی تقصیر منه و همه هم باور میکنن
میشه کمکم کنید

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام تنبیه باید در حدود معقول باشد و حق چنین کاری را ندارند در دفاتر خدمات قضایی شکایت ضرب و جرح مطرح شود و به پزشکی قانونی مراجعه شود.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با اورژانس اجتماعی،123 تماس بگیرید. با توجه به آتاری که در بدن شما هست با ثبت شکایت میتوانید نامه ارجاع ب پزشکی قانونی بگیریدو ازور خرد توسط والدینتان را ثبت کنید. جهت توضیح بیشتر و پیگیری امور با بنده تماس بگیرید. شمارا حمایت خواهم کرد.

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، با پلیس پیشگیری تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما با شماره 123 اورژانس اجتماعی
تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

با سلام ابتدا از طریق مشاوره و پلیس پیشگیری اقدام کن اگر نشد و تاثیر نداشت از طریق دادگاه حقت رو بگیر .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.
بهترین راه حل مراجعه به مشاور است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اورژانس اجتماعی می‌توان این موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

آنها حق کتک زدن شما را ندارند از طریق دفتر خدمات قضایی به دادسرا شکایت‌ ضرب و شتم کنید قبل از آن با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 123

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بااورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر کارساز نبود شکایت ضرب وجرح را بر علیه پدرومادر مطرح نمایید