مشاوره حقوقی رایگان - کارت بانکی من به دلیل کلاهبرداری اینترنتی مسدود شده

سلام من در رشت زندگی می‌کنم. چند ماهی هست که کارتم به دلیل کلاهبرداری اینترنتی مسدود شده بخدا هم کاری نکردم. هیچ کسی چیزی هم نمی‌گفت به پلیس فتا زنگ زدم گفت از دادگاه اصفهان مسدود شده باید حضوری بری.تا اینکه به پلیس فتا اصفهان نامه فرستادیم. الان پلیس دم خونم ابلاغیه آورده که یکی از من به نام ... شکایت کرده به مبلغ5 ملیون در مشارکت کلاهبرداری اینترنتی. گفته باید از وکیل استفاده کنم. و اگه تا 5 روز دیگه به دادگاه رشت نرم حکم جلب صادر میشه. من سن قانونی ندارم باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام می توانید ابتدا شما و ولی شما ثبت ثنا انجام بدهید و از راه دور وکیل اصفهان بگیرید وکیل شما برود صحبت کند اگر لازم شد بیایید اصفهان

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، ولی شما می توانند از شما دفاع و در معیت ولی خود به دادگاه مراجعه کنید و همین ایراد مطرح شود که هنوز سن قانونی ندارید که در آینده اگر جرمی متوجه شما شود در نحوه و میزان مجازات تاثیر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حتما همراه با خانواده به پلیس فتا اصفهان مراجعه نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود می‌بایست حاضر شده و از خویش دفاع نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همراه با ولی یا قیم خود مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر علم و اطلاع از موضوع کلاهبرداری نداشته‌اید و از کارت شما سوء استفاده شده است بایستی موضوع اثبات نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حتما مراجعه کنید و از خود دفاع کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با ولی خود از مرجع مربوطه حضوری پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام همراه ولی خود حضورا به شعبه رسیدگی مراجعه نمایید