مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط

دادگاه رای بر تقسیط طلب اینجانب از بدهکار داده چطور میشود قبول نکرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض کنید
قبل نکردن شما تاثیری ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت پذیرش اعسار کاری که می توانید انجام دهید معرفی مال می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر حکم اعسار قطعی نشده باشد اعتراض نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما می توانید به رای صادره اعتراض نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

شما با ارایه مستندات ودلایل محکم مبنی بر تمکن طرف مقابلتان اعتراض کنید

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

سلام باید اعتراض بزنید قبل از قطعی شدن حکم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مالی از او پیدا و معرفی کنید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، از دادنامه تجدیدنظر خواهی کنید و همچنین در مورد اموال مدعی اعسار تحقیق کنید که در صورتی اموالی دارد شرح لیست آنها را به دادگاه معرفی شود و یا اینکه تقاضای استعلام کنید البته مستندا.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر میخواهید به حکم اعسار میتوانید اعتراض کنید و ثابت کنید که محکوم علیه توانایی پرداخت بدهی را دارد، تقسیط برداشته میشود