مشاوره حقوقی رایگان - رسید جعل

سلام. من از یه پیج اینستا میخواستم خرید کنم و من چون روستا بودم عابر بانک در دسترس نبود و به دوستم گفتم واسم واریز کنه و رسید فیک ارسال کرد و من نمیدونستم رسید فیک هست و برای او شخص ارسال کردم و فهمید که رسید فیک هست و من کالای از شون نگرفتم و گفت که شکایت میکنه اما هیچ مشخصاتی از من نداره جز پیج اینستام ایا میتونه شکایت کنه و ابلاغیه واسه من میاد؟
و این که از من هیچ مشخصاتی نداره ایا میتونه مشخصات منو پیدا کنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر مالی به شما تحویل نشده، اصولا جای نگرانی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر چیزی به شما تحویل نداده جرم نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه وجه یا مالی دریافت نکرده اید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و جای نگرانی نیست.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

درصورتی که کالایی دریافت نکردید جرمی صورت نگرفته

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به عدم دریافت کالا جای نگرانی نمی باشد به هر صورت نفس جعل فیش پرداخت جرم محسوب می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

چونکه هیچ چیری دریافت نکردید جرمی نمی باشد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق اعلام به فتا.فتا میتواند پیگیری نماید اما شما میتوانید با ارایه مدارک بی‌گناهی خود را اثبات کنید

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

با سلام . جعل رسید جرمه اما در صورتی که بخواد شکایت کنه شما با نشون دادن کدارک بی گناهی و اینکه دوستتون این کار رو کرده تبرعه میشوید. اما چون مالی از اون پیج نخریدید احتمالا شکایت نمیکنه و دردسر برای خودش ایجاد نمیکنه.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر هیچ جنسی را به شما نداده باشد در حقیقت معامله ناقص است و کامل نشده پس جرمی ارتکاب نیافته