مشاوره حقوقی رایگان - اتهام آدم ربایی

باسلام و احترام
اگر کسی گیر آدم خیلی شری بیفتد که خودش را مجروح کند و سپس با یک نقشه خیلی تمیز ، حکم ورود به مخفیگاه را بگیرد و فرد را در اداره آگاهی تحت فشار خیلی شدید قرار بدهند و از او اقرار بگیرند و حتی اجازه مطالعه پرونده به وکیل را هم ندهند...
با این اوصاف ایا امکان تبرئه از اتهام شکایت از ماموران مربوطه هست؟؟؟
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
بله و بهیچ وجه از شکایت علیه مامورین نترسید و اگر واقعا حقی ازشما تضییع شده شکایت کنید در دادگاه نظام