مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام. پرونده سازی کردن به جرم آدم ربایی و سرقت مقرون به آزار اذیت و درگیری مسلحانه و یا غیره که شاکی ها رضایت دادن و چنین چیزی نبوده و به مراجع قانونی کیفری ارجاع شده چگونه می‌توان از حق خود دفاع کرد چون بطور کلی ماموران دچار خشونت شخصی دارن اشتباهی و دروغین پرونده سازی کردن

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع شما نیازمند گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق مشاوره اقدام نمایید در خدمت هستم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع مهمی است حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دعوایی مطرح شده باید توسط شاکی اثبات شود و دلایل را باید انها ارایه دهند نه شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون در صورت احراز و اثبات جرم ، از بابت جنبه عمومی جرم مجازات خواهید داشت
مگر جرم اثبات نگردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شاکی نداشته باشی مشکل حله مامورین نمی توانند برای شما شاکی بسازند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
می‌توانید در قالب جرم افتراء شکوائیه تنظیم کنید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اسناد و مدارک مربوطه می بایست توسط مأموران ضمیمه ی پرونده شود ، اگر درگیری مسلحانه گزارش شده باید اسلحه و مهمات مکشوفه همراه پرونده باشد . به دلیل اهمیت موضوع وکیل اختیار کنید .

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

وکیل بگیرید تا به مشکل برنخورید انشاالله

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که شکات اعلام گذشت نمودند پرونده در دادسرا طی قرار مقتضی ، مختومه خواهد شد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در این موارد تا شاکی شکایت نکند و تشریح نکند مامور از خودش چیزی نمی نویسد

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. برای خودت وکیل بگیر تا از شما دفاع کند چنین جرمی محکومیت سنگینی دارد و کار شما نیست.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.vakil@gmail.com
amirizadeh.blogsky.com

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

در صورتی که پرونده سازی محرز شده میتوانید علیه آنها شکایت کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اصل بر برائت است و شکات می بایست دلایل مثبته وقوع جرم را ارائه دهند. توصیه می گردد با توجه به اتهامات انتسابی حدالمقدور وکیل بگیرید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
این جرم،جرم غیرقابل گذشت مباشد فلذا بارضایت شاکی منتفی نمی‌شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید توسط شاکی اثبات شود و دلایل را باید انها ارایه دهند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر جرم محرز باشد که به صرف اعلام رضایت، پرونده مختومه نمی شود. اگر ادله و مدارک موجود نباشد مبنی بر ارتکاب جرم، بازپرسی قرار منع تعقیب صادر می کند

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

درصورت عدم اثبات وساختگی بودن پرونده میتوانید اعاده حیثیت نمایید

یک وکیل :

با سلام
برای دریافت پاسخ مناسب باید جزییات عنوان شود.

یک وکیل :

موضوع نیازمند بررسی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید به استناد دلائل و مدارک جرم اثبات گردد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
در این جرایمی که شما فرمودید چنانچه جرم اثبات شود گذشت شاکی فقط میتواند باعث تخفیف مجازات شما شود اما چنانچه جرم اثبات نشود یعنی قرار منع تعقیب یا حکم برائت شما صادر شود شما میتوانید تحت عنوان افتراء از ایشان شکایت کیفری نمایید.
مؤید باشید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و احترام
با طرح شكايت در دادسراي نيروهاي مسلح
مي توانيد موضوعات مطروحه را پيگيري فرماييد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به ادله موجود در پرونده دارد