مشاوره حقوقی رایگان - عطف به ماسبق شدن در قانون جدید

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده یک تصادف شاخ به شاخ با موتور سیکلت داشتم که مقصر حادثه شناخته شدم. علاوه بر گواهینامه، بیمه نامه، کلاه ایمنی سرم بود که از بد حادثه متاسفانه طرف مقابلم که هیچ یک از موارد قانونی را نداشت بر اثر ضربه، مرگ مغزی شد و فوت شدن. همسرش که ترک نشین بود دچار نقص عضو در پا شد. پرونده به دلیل طول درمان خانم سه سال طول کشید تا دادگاه رای صادر کند. زمانی که من تصادف کردم بیمه 55 میلیون بود و زمان رای دادگان دیه به 126میلیون رسید. در زمان تصادف خودم از دو جا دچار نقص عضو شدم. آیا با توجه به قوانین جدید که دیه فوت یا نقص عضو مقصر حادثه را بیمه یا صندوق میپردازد، میتوانم به محاکم رجوع کنم و خواستار دیه نقص عضو شوم... بیمه مذکور در سال 93با پرداخت ناچیز مبلغ چهارصد هزار تومان بابت نقص عضو بنده و تحدید به اینکه اگر رضایت ندهم بیمه زیان دیده گان را واریز نخواهم کرد از من رضایت گرفت میخواستم بدونم آیا میتوانم علیه بیمه شکایت نقص عضو کنم ..تمام مدارک پزشکی قانونی موجود می‌باشد..

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله بیمه نقص عضو مقصر حادثه ،عطف به ماسبق می‌شود. ولی به شرطی که در سابق هیچ بیمه ای بابت آن موضوع پرداخت نشده باشد. هر چند مبلغ اندک باشد زیرا ممکن نرخ دیه در آن سال‌ها همان بوده