مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

وقتی بخواهیم میان خواهران و برادران خانه ی مادری به ارث رسیده را تقسیم کنیم ایا باید مبالغی مثل مالیات، قبوض باقی مانده، هزینه ی بنگاه و .. رو هم به صورت دو سهم برای هر پسر و یک سهم برای هر دختر محاسبه کنیم یا مبلغ هزینه ها برای دخترها و پسر ها یکسان خواهد بود؟
در واقع ایا صحیح است که از مبلغ کل هزینه ها به طور مساوی برای هر کس کسر شود و بعد باقیمانده پول را باضریب 2 برای هر پسر و با ضریب 1 برای هر دختر تقسیم کرد؟؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

ابتدا کلیه هزینه ها پرداخت میشود سپس باقیمانده بین وراث تقسیم میشو

اميد  بخشنده

اميد بخشنده :

استان :

سلام؛هرشخص به نسبت سهم الإرث مكلف به پرداخت مى باشد

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

بله
ابتدا کسر هزینه ها سپس تقسیم