مشاوره حقوقی رایگان - زمین

با سلام. مادر من حدودا ده سال پیش یه قطعه زمین در اطراف شهر اهواز خرید با نقشه شهری مشهص شدن قطعه مکانش کلا چهار فاز بودن که زمین مادر من فاز دو قرار داره شرکت نفت وارد زمینای فاز دو شد و چاه نفت زد نه شهداری نه منابع طبیعی این زمینارو گردن نگرفت هی پاس میدادن ما رو اینور اونور که اینا کشاورزی یا شهری در نهایت دویست قطعه زمین در فاز دو قرار داشت پنج شش سال پیش گفتن زمینارو با قیمت 145میخوایم کارشناسی شد موقع پرداخت هیچ اتفاقی نیوفتاد تا دو سال پیش که باز شکایت کردیم در نهایت حکم زدن همون 145تا بدن بهتون ولی برای بقیه کارشناسی مجدد و پونصد میلیون قیمت گذاری شد در نهایت نه اونا تونستن پولی بگیرن نه هیچکس دیگه زمینا دست نخورد موند چنباریم خود شرکت نفت مراجعه کردیم گفتن پول نداریم این مسئله دویست قطعه زمین هزار متری و با وکیل بی وکیل هیچکس نتونست هیچ پولی از شرکت نفت بابت این مسئله بگیره واقعا راهی هست ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه اراضی تصرف شده اند و شهرداری مجوز ساخت و ساز نمی دهد ، با دلایل مذکور می توانید دادخواست مطالبه اراضی تصرف شده به نرخ روز را بخواهید.
بعد از صدور حکم محکومیت می توانید اموال و دارایی های نهاد محکوم علیه را توقیف کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون شرکت نفت مکلف است که یا زمین معوض به شما بدهد یا قیمت زمین طبق نرخ روز پرداخت نماید
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قیمت زمین به عنوان خسارت قابل مطالبه است یا باید جایی دیگر عوض زمین را بدهند