مشاوره حقوقی رایگان - برقراری عائله مندی و حق اولاد بازنشستگان

سلام
بنده کارمند رسمی دولت بوده که 3 ماه پیش بازنشست شدم باتوجه باینکه حضانت فرزتدم قانونا بعهده بنده میباشد ایا حق عائله مندی و اولاد شامل بنده میشود یا خیر؟
متاسفانه کارشناسان محترم تامین اجتماعی پاسخگو نیستند.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پدر هستید بله. و اگر مادر هستید باید حکم حضانت و یا قیمومت و یا وکالت نامه محضری در این خصوص اگر دارید ارائه نمایید. چون حق حضانت علی الاصول با پدر است مگر انکه خلافش ثابت شود