مشاوره حقوقی رایگان - استخدام فرزندان کارکنان موظفی زمان جنگ

باعرض سلام بنده فرزندیک ازکارکنان دولت دراداره راه و ترابری هستم که زمان جنگ به مدت 157روزبه منطقه جنگی اعزام شده و مدت 108روزبه صورت موظفی ازطرف سازمان بسیج تائیدشده وبنده هم در اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای بامدرک تحصیلی کاردانی بایست سال به عنوان مشاغل طرح کارگری مشغول هستم،شرایط استخدامی،درخصوص استفاده از مزایای ایثارگری شامل من میشه یاخیر؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما مشمول این قانون نمیشوید